Υποδοχή » Προβολή νέων

Προβολή νέων

05.10.2016

Διατμηματικό σεμινάριο "Υποκειμενικότητα, κοινωνικός δεσμός και πολιτικό"

Οκτώβριος 2016-Μάιος 2017 | Φιλοσοφική Σχολή

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Paris-Diderot, Paris-Sorbonne-Cité, οργανώνει για δεύτερη χρονιά ετήσιο Σεμινάριο για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 με θέμα:

Υποκειμενικότητα, κοινωνικός δεσμός και πολιτικό

Οι εισηγήσεις του Σεμιναρίου θα πραγματοποιούνται μία φορά το μήνα, από 22 Οκτωβρίου 2016 έως και Μάιο 2017, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, (Φιλοσοφική Σχολή, 5ος όροφος, αμφιθέατρο, κυψέλη 544), και θα διαρκούν δύο ώρες. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα.

Οι ομιλητές θα προέρχονται από τα δύο Πανεπιστήμια: Christian Hoffmann (Καθηγητής Paris-Diderot), Stéphane Thibierge (Καθηγητής Paris-Diderot), Markos Zafiropoulos (Καθηγητής Paris-Diderot), Γιώργος Δημητριάδης (Επίκουρος Καθηγητής Paris-Diderot), Λίσσυ Κανελλοπούλου (Αναπληρώτρια Καθηγήτρια ΕΚΠΑ), Κατερίνα Μαλίχιν (Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών και Πανεπιστημίου Paris-Diderot), Alain Vanier (Καθηγητής Paris-Diderot), Αντώνης Βαδόλας (Διδάσκων Brunel University London).

Η συνδρομή στο σεμινάριο θα είναι 5 ευρώ για κάθε ομιλία και η εξόφληση θα γίνεται άπαξ για το ακαδημαϊκό έτος, δηλαδή 40 ευρώ. Θα υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης  μεμονομένων εισηγήσεων με κόστος συμμετοχής 10 ευρώ για την κάθε εισήγηση. Οι συμμετέχοντες δεν θα ξεπερνούν τους 50.

Στο τέλος του κύκλου ομιλιών του σεμιναρίου θα δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης του  σεμιναρίου.

Θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση.

Υπεύθυνη κα Λ. Κανελλοπούλου. 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην κα Κατερίνα Μαλίχιν, email: kmalichin@gmail.com